Мейхер вернулась в ВиаГру из-за денег?
Мейхер не може забрати гроші?Виявляється, чорнява Надія Мейхер-Грановська повернулася до "ВІА Гри", щоб забрати 400 тисяч доларів, які їй винні продюсери. Принаймні про це запевняє російський портал "Life.ru" з посиланням на одну з колишніх учасниць жіночого колективу.

Видання пише, що саме криза, а не творчій порив змусила Мейхер повернутися до "ВІА Гри". Адже нібито продюсери тріо заборгували Наді чималу суму - 400 тисяч доларів. Однак наразі гроші ніхто нікому повертати не думає. До того ж, колишня телеведуча працює на умовах стажера. І це при тому, що Мейхер повернулася до гурту майже два місяці тому.

"Костянтин Меладзе, можливо, й хоче віддати Наді ці гроші, але не може. Він не чарівник, щоб взяти гроші з повітря", - розповіла одна з екс-"віагрянок", яка побажала не називатися.

"Обіцяв? Так, обіцяв, але не очікував фінансової катастрофи такого розмаху. Зараз він, певно, гадає, що вона почекає - стільки, скільки треба... Але я не певна, що саме так і буде", - додала колишня учасниця тріо.



Источник: http://tabloid.pravda.com.ua
Категория: Скандальные истории | Добавил: admin (15.04.2009)
Просмотров: 612 | Теги: Константин Меладзе, Виагра, Надя Мейхер
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
close