МОЛЛІ ФІЦДЖЕРАЛЬД ЗАРІЗАЛА СВОЮ МАТІР
Актрису фільму "Перший месник" заарештували за жорстоке убивство матері


У перші дні 2020 року всі західні ЗМІ поширили новину: актрису Моллі Фіцджеральд, яка зіграла другорядну роль у фільмі Marvel "Перший месник", заарештували в США. Причиною стало жорстоке вбивство матері.

Як повідомляє Fox News з посиланням на судові документи, Моллі Фіцджеральд стверджувала на допиті, що її мати накинулася на неї з ножем. Тому актрисі начебто нічого не залишалося, як оборонятися.
За словами Моллі Фіцджеральд, під час сутички, яка сталася в їх сімейному маєтку, їй вдалося відібрати у нападаючої ніж, тому на її тілі були рани. Актриса вдарила маму насадкою для пилососа, а коли вона не припинила атакувати - вбила жінку. Медики дійсно виявили у актриси незначні порізи від ножа, проте вони аж ніяк не забезпечили зірці хороший захист в суді.

Розтин показав, що перед смертю Моллі Фіцджеральд душила свою маму. Крім цього, на тілі вбитої жінки є чимало травм, які можуть свідчити про те, що саме вона оборонялася. А ось доказів того, що жертва схопила ніж, поки немає.

Як відомо, резонансний арешт актриси відбувся 31 грудня 2019 року в Канзасі. За даними слідства, 38-річна актриса Моллі Фіцджеральд викликала правоохоронців і заявила, що вбила свою маму Патрицію. Спочатку її відправили в лікарню, але згодом поліцейські все ж затримали актрису.

У Голлівуді Моллі Фіцджеральд була відома завдяки другорядним ролям. У 2011 році вона зіграла епізодичного персонажа у фільмі Marvel. Актриса була обраницею Старка в "Першому меснику". Тоді завоювати головну роль їй не вдалося, але тепер вона сама собі зробила чорний піар.


Источник: https://www.ksnt.com/news/kansas/woman-charged-in-olathe-deadly-stabbing/?utm_medium=social&utm_source=twitter_KSNTNews
Категория: ЧП | Добавил: paparazzi (02.01.2020)
Просмотров: 251 | Комментарии: 7 | Теги: marvel, Моллі Фіцджеральд, Перший месник, вбивство
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
close